Köp och leveransvillkor

Priser och betalning
Varje vara anges med pris inklusive moms. I kundvagnen kan man se det totala priset inklusive alla avgifter, moms, frakt och betalning.
Betalningsvillkor finns angiven i kundvagnen beroende av valt betalningssätt.

Leveranstid
Leveranstiden är normalt ca 2–7 arbetsdagar. Jag gör alltid allt vad jag kan för att hålla den uppskattade leveranstiden, för att du ska få hem dina lammskinn/produkter så snabbt som möjligt. Ibland kan det dock ta lite längre tid än beräknat men då får du information om det. Om du inte har hört något och undrar vart din beställning är så kontakta gärna mig. Tänk på att du som kund alltid ska kunna visa legitimation vid utlämningen/leveransen av produkterna.

Leveransbekräftelse
När vi har tagit emot din order får du en orderbekräftelse av mig via e-post.

Transportskador
Om en transportskada skulle uppstå ber jag dig att göra en anmälan om skadan till mig via e-post eller telefon. Jag följer konsumentverkets riktlinjer och anmälan ska göras inom skälig tid efter det att köparen märkt eller borde ha märkt felet. Det är därför viktigt att du öppnar paketet och inspekterar dina produkter noggrant. För företag gäller att anmälan om transportskador ska ha inkommit inom sju dagar.
För att ärendet ska kunna handläggas på snabbast möjliga sätt ber jag dig att behålla produktens emballage så att detta kan besiktigas. Beroende på skadans omfattning företas omleverans, avhjälpande eller prisavdrag.

Frakt
När du handlar hos Animalfarm betalar du en fast fraktkostnad på 100kr för lamm/fårskinn och en fast kostnad på 35kr för övriga produkter vid beställningar till en adress i Sverige. Lammskinnen levereras med hjälp av Postnord till ditt närmaste ombud. När paketet anlänt till ombudet skickas ett SMS ut om att ditt paket finns klart för upphämtning. Har du inte angivit ett mobilnummer får du istället en avi på mailen som inkluderar referensnummer samt anvisning om var paketet finns att hämta.

0